En dag i Karlskoga
 
 
 
 
 
Nu ser jag i efterhand att det blev en helt spontan och oplanerad resa, har bara haft vilja att åka Angssjö. Men när jag frågar en kvinna och hon svarar att det tar minst en timma att gå dit. Nej sa jag till mig själv, så jag höll mig och Ville nära i närheten av centrum av Karlskoga. Verkligen synd! Skulle vara roligt om jag har haft tänkt och planerat mera. Jag har lärt mig något idag iallfall. 
 
Vi har gått runt och badat. Ville får skritta i vatten så att det blir "vattenrehab" och efteråt lekte vi lite igenom rally lydnad. Jätte roligt&mysigt. Sen fick han syn på en jätte snygg tik, en border collie.
 
Men vi gick vidare mot Rävens naturreservat. Gick inte så långt då det var mycket med branta backar, lite otäckt tycker jag men det gick att gå där ändå. Det var roligt med träden, deras rötter växte inte inåt i jorden, utan ovanpå jorden så vi kan sitta på dem. Oj vad tåliga & starka dem var!! Det fick bli balansövningar för Ville där. 
 
Nästa resa ska jag planera mer noggrant så att det blir lite mera av saker av tiden. Karlskoga är en helt ok stad och det bästa med Karlskoga är nog sjöarna, för att då man kan bada där om det blir varmt, till exempel som idag. I Örebro finns det ingen sjö så nära, man är då tvungen åka med bil dit för att kunna bada. 
 
Här trodde Ville att gosehund var en levande hund så han voffade några gånger innan han fattade att den var ohotande! hihi
 
Så satt Ville å sov när vi åkte buss hemåt.
 
Vi två.