1 vandringsled och 2 stig på samma dag den 26 maj
Vandringsleden Tibble - Ullvi
Gick vilse till början men hittade vägen sedan, detta var den första ledens pilen jag hittade och sedan följde efter. Gillar namnet, så gulligt men samtidigt så roligt!
Utsikten till Leksand, kunde till och med skymma Leksand bron. 
Aldrig sett så många liljekonvaljer på samma gång. Lyllo mig som råkade gå dessa berömda sluttningarna i den rätta tiden av årstiden så jag fick se alla liljekonvaljer!
 
 Se människan stigen
Trodde att stigen skulle vara mer spännande, då det ska finnas konstverk. Men upplevde inte att det var något "wow"aktigt. Var mycket med ljudbok som man kunde lyssna genom att ringa ett visst nummer. Det ställde till problem för mig då jag hör inget. Såg bara denna här, den var rätt gullig.
 
Stigen - Längs stranden, en annan sidan av Lekstrand (Lustgårdens sidan)
Var en jätte vacker stig, med många privata stränder till sommarstugor skulle jag tro.. helt fantastiskt att kunna bo såhär då många stugor ligger "uppe" på landet, det är en slags av sluttning uppför så många har trappor ner till stranden/Siljan. Önskade och önskar att jag kunde dela detta och vandringen med Ville som nu bor hos mina föräldrar. Men snart kommer jag hem - längtar!