Sportlov-veckan
16 feb, måndag. Vi gick en omväg och hamnade på en gömd jaktplats där stöd-matar man djuren under vintrar (och skjuta ihjäl vildsvin tror jag). Jag har aldrig sett så mycket älgbajs förut, men häftigt att se olika spår av vilt. Ville älskade det, han gick runt å nosade! 
 
 
 
17 feb, tisdag åkte vi på utflykt. Vi åkte till brukshundklubben och tränade lite. Sen var det miljöträning på hela vägen hem. Vi mötte hästar, ankor, människor, hundar, cyklar, buss och olika dofter i en djuraffär där köpte jag två st ben till Ville som han fick äta lite när vi har kommit hem. 
 
 
19 feb - På torsdag tog vi en wp runda, efter vi har varit i skogen som uppvärmning. Jag älskade fullkomligt det när jag såg vår-forsen i den vanligvis lilla bäcken :)  
 
 
22 feb Idag, söndag - Idag lade jag årets första spår, cirka 150-200 m med lite snö. Det gick bättre än vad jag har förväntat mig. Trots att Ville jobbade bra i spåret var vi som team tvungen att starta om eftersom Ville tappade bort spåret, därför har jag ritat dit två starter - rosa och grön. Det har varit både regn och sol i utomhus idag, solvärmen gick in i ryggen på mig när jag gick ut och fixade spåret. Helt awesome <3